KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urzęd. Unii Europ. z dnia 04.05.2016 r. L 119/1), dalej jako „RODO”, informujemy, iż:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO).,
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne), ale konieczne w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. Klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” (w górnej części strony).
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia dodatkowe

W naszym przedszkolu wszystkie dzieci korzystają z bezpłatnych zajęć dodatkowych.

Zajęcia są prowadzone przez wykwalifikowane osoby z dużym doświadczeniem. Efekty tej pracy prezentowane są np. podczas uroczystości przedszkolnych.

Język angielski

W zajęciach z języka angielskiego dzieci biorą udział dwa razy w tygodniu: gr.I (poniedziałek i czwartek,  )gr II (poniedziałek i piątek), . Zajęcia w grupach prowadzą pani mgr Anna Bednarek i pani mgr Violetta Fingas

Logopeda

W naszym przedszkolu prowadzone są także zajęcia z logopedą.

Pani mgr Jolanta W.  pracuje z dziećmi, u których stwierdzono wady wymowy w każdy poniedziałek w godzinach: 11.00- 14.30.

Konsultacje logopedyczne odbywają się w ostatni poniedziałek miesiąca w godz. 12.00-12.30 lub w razie potrzeby w czasie godzin pracy.

Religia

Zajęcia religii prowadzi pani mgr Beata Cielecka. Zajęcia odbywają się: w każdy wtorek i środę:

  • gr I- 14.30- 15.00
  • gr II 13.30-13.45, 15.15-15.30
  • gr III 14.15-14.30
  • gr IV 13.00-13.30